Financiering koopwoning

Je bent geïnteresseerd in een woning in “De Nieuwe Connectie” en ben je benieuwd of deze binnen je budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je ook de kans op je droomwoning. Daarnaast komt het voor dat de financiering van een woning niet haalbaar is. Dit is vervelend voor zowel voor jou als koper als de ontwikkelaar. Om teleurstellingen te voorkomen moedigen wij je daarom aan om een financiële check te doen.

Rabobank denkt in alle situaties graag met je mee. Voor de diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen. Onze adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een Rabobank Hypotheek. We helpen je graag je droomwoning in “De Nieuwe Connectie” te realiseren!

Vraag hier je financiële check aan!

Kimberley Willemsen

Thomas Harmsen

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ÉÉN VAN ONZE ADVISEURS, ZIJ HELPEN JE GRAAG!

Duurzame woning gezien?

Wil je gebruik maken van een gratis financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs Nieuwbouw van Rabobank. Onze adviseurs Thomas Harmsen en Kimberley Willemsen zijn nauw bij “De Nieuwe Connectie” betrokken en goed op de hoogte van dit project én de verschillende woningen. Zij gaan dan ook graag met jou in gesprek over je woonwensen en plannen voor een woning in Uithoorn.

Nieuwbouwwoning en Hypotheek. Hoe zit dat?

De kleine lettertjes

Wij verplichten je niet om een hypotheek of een financiële check bij Rabobank af te sluiten. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met Rabobank aangegaan. De hypotheekadviseurs van Rabobank zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om je te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in je financiële haalbaarheid. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.