online & overzichtelijk

De procedure

Kans maken op een heerlijke woning op De Nieuwe Connectie? Hieronder vind je de procedure uitgelegd.

Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen binnen De Nieuwe Connectie. Je kunt zelfs alvast jouw favoriete Top 5 kiezen. En wees gerust: je zit na je inschrijving helemaal nergens aan vast.

We bevinden ons nu in stap 2!

Jouw account

Schrijf je in

Om in aanmerking te komen voor een woning op De Nieuwe Connectie dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig je account aan. Je ontvangt een e-mail waarin je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en je persoonlijke account is een feit!

Schrijf je in

selecteer jouw favorieten

De interessefase

Heb je zoals omschreven in de vorige stap je account aangemaakt? Dan kun je daarin jouw favoriete bouwnummers selecteren én opslaan. We vragen je een voorlopige 'top 5' door te geven.

Wanneer eenmaal de Pre-Sale start, maak jij zodoende als eerste kans op jouw droomwoning. Doe er dus je voordeel mee!

Bekijk de woningen

voorjaar 2023

Pre-Sale

Zodra de definitieve verkoopprijzen bekend zijn, start de Pre-Sale. Vanaf dit moment kun je je eerder gemaakte keuze definitief maken of, indien je dit nog niet hebt gedaan, nu selecteren. Belangrijk is dat jouw persoonlijke account helemaal compleet is en alle vragenlijsten zijn ingevuld. Alles voor elkaar? Dan zal het verkoopteam jouw inschrijving beoordelen en contact opnemen. Spannend!

voorjaar 2023

Verkoop

Een woning toegewezen gekregen? Gefeliciteerd! De officiële verkoopgesprekken en het tekenen van de koopovereenkomst vindt plaats bij de makelaar. Een feestelijk moment! En zo wordt De Nieuwe Connectie jouw nieuwe thuis!

de nieuwe connectie, jouw nieuwe thuis!

Op zoek naar de woning van jouw dromen?