online & overzichtelijk

De procedure

Kans maken op een heerlijke woning op De Nieuwe Connectie? Hieronder vind je de procedure uitgelegd.

De definitieve verkoopprijzen zijn bekend. De verkoop is gestart.

We bevinden ons nu in stap 4!

Jouw account

Schrijf je in

Om in aanmerking te komen voor een woning op De Nieuwe Connectie dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig je account aan. Je ontvangt een e-mail waarin je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en je persoonlijke account is een feit!

Schrijf je in

selecteer jouw favorieten

De interessefase

Deze stap is inmiddels gesloten.

Heb je zoals omschreven in de vorige stap je account aangemaakt? Dan kun je daarin jouw favoriete bouwnummers selecteren én opslaan. We vragen je een voorlopige 'top 5' door te geven.

Wanneer eenmaal de Pre-Sale start, maak jij zodoende als eerste kans op jouw droomwoning. Doe er dus je voordeel mee!

Donderdag 20 april 17.00 uur

Pre-Sale

De definitieve verkoopprijzen zijn bekend, dat betekent dat we gestart zijn met de Pre-Sale. Vanaf nu kun je je eerder gemaakte keuze definitief maken of, indien je dit nog niet hebt gedaan, nu selecteren. Belangrijk is dat jouw persoonlijke account helemaal compleet is én alle vragenlijsten zijn ingevuld.

Alles voor elkaar? Dan zal het verkoopteam jouw inschrijving beoordelen en contact opnemen. Spannend!

De Pre-Sale is inmiddels gesloten.
Dinsdag 9 mei 12 uur zullen we met de verkoop starten. Woningen die niet in de eerste toewijzingsronde zijn toegewezen zullen wellicht nog beschikbaar zijn.

9 mei 2023

Verkoop

Een woning toegewezen gekregen? Gefeliciteerd! De officiële verkoopgesprekken en het tekenen van de koopovereenkomst vindt plaats bij de makelaar. Een feestelijk moment! En zo wordt De Nieuwe Connectie jouw nieuwe thuis!

de nieuwe connectie, jouw nieuwe thuis!

Op zoek naar de woning van jouw dromen?