.
.

NU IN VERKOOP!

De Nieuwe Connectie

NOG ENKELE 2/1-KAPWONGEN BESCHIKBAAR Belangstelling? Neem contact op met de makelaars (Koop Lenstra makelaars, 0297-524 124 of EKZ | Makelaars 0297-567 863) en maak een afspraak voor meer informatie.

helemaal jouw plek!

De Nieuwe Connectie in Uithoorn

Groen, ruimtelijk, kindvriendelijk én toch dichtbij de stad. Dat zijn de kenmerken van de gloednieuwe woonwijk De Nieuwe Connectie in Uithoorn. Deze woonwijk verrijst op het voormalige Connexxionterrein en bestaat uit een mix van 46 rijwoningen, 16 twee-onder-één-kap woningen en 22 appartementen. De appartementen zijn bestemd voor de sociale huur; de overige woningen worden verkocht. De Verkoop van deze koopwoningen is gestart.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
De Nieuwe Connectie ligt in Kootpark Oost; het gebied tussen de Koningin Máximalaan, Burgemeester Kootlaan en Zijdelweg. Dit gebied maakt een enorme transformatie door; van werken naar wonen. Recent is al De Wende opgeleverd; 13 prachtige appartementen in het voormalige Rabobankgebouw. Supermarkt ALDI werkt aan een plan voor een nieuwe winkel gecombineerd met woningbouw en ook voor het zwembad zijn plannen in de maak. Zo vervult het gebied Kootpark Oost een belangrijke behoefte aan woningbouw en is zij straks helemaal klaar voor de toekomst.

Verkoop is gestart!

Ontdek de mogelijkheden

De Types

Met een aanbod van zeer uiteenlopende woningtypes variërend in grootte. Van tussenwoningen, hoekwoningen tot twee-onder-één-kapwoningen. Ontdek ze hier!

Welke kies jij?

Jouw top 5!

De verkoop is gestart. Kies daarom nu alvast jouw favoriete top 5 of maak je keuze definitief indien je je voorkeuren in de interessefase al hebt doorgegeven.

Bekijk het aanbod online

Situatiekaart

Bekijken welke fijne woningen nog beschikbaar zijn in De Nieuwe Connectie? We hebben het actuele aanbod uiteraard online staan!

bekijk het aanbod

Kies je favoriete woning

De definitieve verkoopprijzen zijn vanaf nu bekend. De Verkoop is daarom nu gestart. Heb jij je favoriete top 5 al aan ons doorgegeven? Dan kun je deze nu nog aanpassen en definitief maken. Vergeet niet de vragenlijst volledig in te vullen die online staat in je account. Nog geen account? Maak deze dan snel aan en doe mee!


Financiële check

Het laatste jaar is er veel veranderd in de woningmarkt, toch is er nog steeds veel mogelijk!
Juist nu is het aantrekkelijk om een nieuwbouwwoning te kopen vanwege de duurzame bouw, weinig onderhoud en ruime opties aan meerwerkmogelijkheden. Het financieren van een nieuwbouwwoning werkt net even iets anders dan van een bestaande woning. De Rabobank helpt jou graag met alle mogelijkheden, neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Meer over de financiële check!

uithoorn heeft alles wat je nodig hebt

Hier ligt De Nieuwe Connectie in Uithoorn.

In Uithoorn komt alles samen. Met haar unieke ligging aan de Amstel én aan de rand van het Groene Hart zijn water en polders alom vertegenwoordigd. Dorpse gezelligheid staat hier centraal, aangevuld met watersport en natuurrecreatie. Tegelijkertijd ligt Uithoorn in de nabijheid van Amstelveen en Amsterdam. De stadse genoegens zijn dus om de hoek. De uitvalswegen zijn uitstekend, wat ervoor zorgt dat Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Hilversum allemaal binnen handbereik zijn.

VERBINDINGEN
De Nieuwe Connectie ligt op slechts vijf minuten fietsen van het dorpscentrum. Ook Amstelveen en Aalsmeer zijn uitstekend per fiets te bereiken. Provinciale wegen geven goede verbindingen naar Schiphol en Amsterdam. Ook het openbaar vervoer is uitstekend op orde; vanaf de zomer van 2024 kunnen reizigers gebruik maken van de Uithoornlijn; een gloednieuwe tramverbinding van Uithoorn naar Amsterdam Zuid.

ONTDEK EN ERVAAR!
Het dorp Uithoorn en haar omgeving bieden ongekende mogelijkheden. Slenter over de promenade langs de Amstel, bezoek de gezellige horecagelegenheden, laat je verrassen door het aanbod van de compleet vernieuwde Bibliotheek, shop in diverse winkelcentra die Uithoorn rijk is of kies uit het veelzijdige aanbod van sportverenigingen en sportscholen. Liefhebber van de natuur? Maak dan een wandeling rond het Zijdelmeer, ontdek de Fortenroute of fiets langs de Westeinderplassen. Dol op water? Stap op de fiets en volg de Amstel tot in het hart van Amsterdam, huur een sloep of ontdek het water vanuit een kano. Mogelijkheden genoeg! Ook de Vinkeveense Plassen en de Westeinderplassen liggen binnen handbereik; hier kunt u zwemmen, zeilen en varen.

De Nieuwe Connectie, jouw nieuwe thuis!

Wil jij op deze plek wonen?