.
.

Interessefase is gestart!

De Nieuwe Connectie

De interessefase van De Nieuwe Connectie is gestart. Vanaf nu zijn de types bekend en kun je jouw favoriete top 5 aan ons doorgeven. Doe je dit, dan heb jij straks een streepje voor bij de Pre-Sale die in het voorjaar van 2023 zal starten.

helemaal jouw plek!

De Nieuwe Connectie in Uithoorn

Groen, ruimtelijk, kindvriendelijk én toch dichtbij de stad. Dat zijn de kenmerken van de gloednieuwe woonwijk De Nieuwe Connectie in Uithoorn. Deze woonwijk verrijst op het voormalige Connexxionterrein en bestaat uit een mix van 46 rijwoningen, 16 twee-onder-één-kap woningen en 22 appartementen. De appartementen zijn bestemd voor de sociale huur; de overige woningen komen in de verkoop.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
De Nieuwe Connectie ligt in Kootpark Oost; het gebied tussen de Koningin Máximalaan, Burgemeester Kootlaan en Zijdelweg. Dit gebied maakt een enorme transformatie door; van werken naar wonen. Recent is al De Wende opgeleverd; 13 prachtige appartementen in het voormalige Rabobankgebouw. Supermarkt ALDI werkt aan een plan voor een nieuwe winkel gecombineerd met woningbouw en ook voor het zwembad zijn plannen in de maak. Zo vervult het gebied Kootpark Oost een belangrijke behoefte aan woningbouw en is zij straks helemaal klaar voor de toekomst.

Interessefase gestart!

Ontdek de mogelijkheden

De Types

Met een aanbod van zeer uiteenlopende woningtypes variërend in grootte. Van tussenwoningen, hoekwoningen tot twee-onder-één-kapwoningen. Ontdek ze hier!

Welke kies jij?

Jouw top 5!

De interessefase is gestart. Kies daarom nu alvast jouw favoriete top 5 Doe je dit, dan heb je straks een streepje voor op de Pre-sale die in het voorjaar 2023 zal starten.

Online en handig

De Procedure

Weten hoe je aan zo'n fijne woning in De Nieuwe Connectie komt? We hebben de procedure nog eens haarfijn voor je uitgelegd.

bekijk het aanbod

Kies je favoriete woning

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om dit prachtige plan aan je te presenteren. We zijn nog niet zover dat de woningen in verkoop kunnen. Wél weten we welk gevarieerd aanbod aan woningen er komt. Denk aan tussen- en hoekwoningen en twee-onder-één kapwoningen.

Nieuwsgierig? Kijk dan gauw onder woningaanbod en geef alvast jouw favoriete Top 5 door. Zodra alles duidelijk is én de prijzen bekend zijn, kun je definitief bepalen in welke woning jij je woondroom gaat waarmaken. In de natuur én met de stad binnen handbereik.

uithoorn heeft alles wat je nodig hebt

Hier ligt De Nieuwe Connectie in Uithoorn.

In Uithoorn komt alles samen. Met haar unieke ligging aan de Amstel én aan de rand van het Groene Hart zijn water en polders alom vertegenwoordigd. Dorpse gezelligheid staat hier centraal, aangevuld met watersport en natuurrecreatie. Tegelijkertijd ligt Uithoorn in de nabijheid van Amstelveen en Amsterdam. De stadse genoegens zijn dus om de hoek. De uitvalswegen zijn uitstekend, wat ervoor zorgt dat Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Hilversum allemaal binnen handbereik zijn.

VERBINDINGEN
De Nieuwe Connectie ligt op slechts vijf minuten fietsen van het dorpscentrum. Ook Amstelveen en Aalsmeer zijn uitstekend per fiets te bereiken. Provinciale wegen geven goede verbindingen naar Schiphol en Amsterdam. Ook het openbaar vervoer is uitstekend op orde; vanaf de zomer van 2024 kunnen reizigers gebruik maken van de Uithoornlijn; een gloednieuwe tramverbinding van Uithoorn naar Amsterdam Zuid.

ONTDEK EN ERVAAR!
Het dorp Uithoorn en haar omgeving bieden ongekende mogelijkheden. Slenter over de promenade langs de Amstel, bezoek de gezellige horecagelegenheden, laat je verrassen door het aanbod van de compleet vernieuwde Bibliotheek, shop in diverse winkelcentra die Uithoorn rijk is of kies uit het veelzijdige aanbod van sportverenigingen en sportscholen. Liefhebber van de natuur? Maak dan een wandeling rond het Zijdelmeer, ontdek de Fortenroute of fiets langs de Westeinderplassen. Dol op water? Stap op de fiets en volg de Amstel tot in het hart van Amsterdam, huur een sloep of ontdek het water vanuit een kano. Mogelijkheden genoeg! Ook de Vinkeveense Plassen en de Westeinderplassen liggen binnen handbereik; hier kunt u zwemmen, zeilen en varen.

De Nieuwe Connectie, jouw nieuwe thuis!

Wil jij op deze plek wonen?