.
.

in ontwikkeling!

De Nieuwe Connectie

De Nieuwe Connectie bestaat uit 46 rijwoningen, 16 twee-onder-één-kapwoningen en 22 appartementen. De rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen komen in de verkoop en de appartementen zijn voor de sociale verhuur.

In ontwikkeling

De Nieuwe Connectie in Uithoorn, helemaal jouw plek!

De Nieuwe Connectie ligt in Kootpark-Oost, het gebied tussen de Koningin Máximalaan, Burgemeester Kootlaan en de Zijdelweg in Uithoorn. Een gebied dat de komende jaren gaat veranderen van werken naar wonen. UBA is binnen dit gebied bezig met de ontwikkeling van De Nieuwe Connectie op het voormalige Connexxion terrein. Een plan bestaande uit 46 rijwoningen met diverse breedtematen, 16 twee-onder-één-kap woningen en 22 appartementen. De rij- en twee-onder-één-kapwoningen komen in de verkoop en de appartementen voor de sociale huur. De woningen zijn ontworpen door 2 architectenbureaus, zijnde Spring architecten uit Rotterdam en Just Architects uit Amstelveen.

Inschrijven

Laat van je horen en

Denk met ons mee!

Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je in, vul de vragenlijst in en geeft je voorkeuren aan. Want die input is belangrijk voor ons. Jouw input wordt gebruikt om de woningen zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van geïnteresseerden. Als beloning houden we jou als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Alvast bedankt voor je input!

.

uithoorn heeft alles wat je nodig hebt

Hier ligt De Nieuwe Connectie in Uithoorn.

Ten zuiden van Amsterdam ligt Uithoorn. Een middelgrote gemeente met ruim 30.000 inwoners. De Nieuwe Connectie ligt in Kootpark-Oost, het gebied tussen de Koningin Máximalaan, Burgemeester Kootlaan en Zijdelweg en is centraal gelegen in Uithoorn. Met diverse peuterspeelzalen, maar liefst negen basisscholen en drie middelbare scholen is het ideaal voor gezinnen met kinderen. Maar ook voor heerlijke fiets- en wandeltochten door het talrijke groen dat in de omgeving ligt. Het gezellige dorpscentrum ligt aan de rivier de Amstel waar u op een terrasje heerlijk kunt genieten.
Zeer geliefd in Uithoorn is het rondje Zijdelmeer, dat je wandelend, hardlopend, fietsend of skatend kunt afleggen. Het Zijdelmeer is onderdeel van het beschermde Natuurgebied Uithoorn. Kortom; wonen in De Nieuwe Connectie is dé ideale plek is om te wonen en te leven.

Verder maken de winkels en voorzieningen van het gebied een ideale locatie voor wonen, werken en uitgaan. Vanaf je nieuwe thuis zit je in no-time op de uitvalswegen naar de grote steden en de A2, A4 of A9. De stad is om de hoek maar je geniet in Uithoorn toch van het gemoedelijke dorpse leven. Centraal en sfeervol wonen in De Nieuwe Connectie, hier zit je helemaal goed!

De Nieuwe Connectie, jouw nieuwe thuis!

Wil jij op deze plek wonen?